Rólunk

Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat!

Az S.P.Jagd Vadászbolt, 2015. közepétől, vette át a Hochstein Kft-től az Eurohunt németországi anyacég, kizárólagos forgalmazását és ezzel együtt az Eurohunt magyarországi honlapját.

Igyekszünk régi és új Vevőinket maximálisan kiszolgálni, és továbbra is megtartani a már megszokott minőséget és a gyors, pontos kiszolgálást.


Vevőink nemcsak a honlapon keresztül tudnak vásárolni, hanem várjuk Önöket Vadászüzletünkbe, ahol a vadászattal kapcsolatos termékek széles választékát megtalálja. /fegyverek-lőszerek, távcsövek, ruházat, lábbelik, bőráru, bicskák-tőrök, trófeaalátétek, vadászati felszerelések, kellékek, különféle ajándéktárgyak, stb./ 

Használt fegyverek értékesítése, vásárlása!

Vadászboltunkban szakképzett eladók segítik Önt a vásárlásban.

Szolgáltatásaink fontos területe, korszerű fegyverműhelyünk, amelyben különféle fegyverjavítási, szerelési munkákat végzünk, illetve garanciális javításokat is vállalunk. 


Vállalunk vadászboltunkban preparálási bérmunkákat is: európai és afrikai emlősök, madarak, hüllők, halak kikészítését, vadbőrök cserzését, montírozását, trófeák szerelését, stb. 

Törzsvásárlóink hűségét 5%-os kedvezménnyel háláljuk meg! 

Kellemes időtöltést és böngészést kívánunk!

Kérjük, keresse fel másik honlapunkat is  www.spjagd.hu, ahol szintén nagyon sokféle vadászati terméket talál, melyek más jellegűek, mint az Eurohunt honlapján!

Vadászüdvözlettel:

Schmidt Pál 

tulajdonos

Elérhetőség: S.P.Jagd Vadászbolt

1238 Budapest, Lóállás u. 12-14.

Elérhetőségeink: Tel/Fax: 06 /1/ 285 6162 Mobil: 06 /20/ 560 3198
Email: uzlet@spjagd.hu

Loading...
Forgalmazott márkák