Menü
Ár:
19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Fűthető ülőpárna

Ár:
19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 30013

Leírás és Paraméterek

3 fokozatban szabályozható hőmérséklet Megakadályozza a megfázást. Helyettesíti a puha ülőpárnát. Rendkívül praktikus. Tökéletes hőelosztás Strapabíró anyagból készült. Az ülőpárna alja egy speciális anyagból készült, ami nem ereszti át a vizet. A terméken a Z-shops logója is látható! Mérete:45,5 cm x 35 cm Zsinór hossza: 162 cm (irodai munkánál, iskolában könnyen tudjuk USB-vel csatlakoztatni) Kérjük MINŐSÉGI powerbankkal használja a maximális hőfok eléréséért!

     

    Az USB csatlakozónak köszönhetően a legtöbb áramforrással rendelkező helyen használható. Ahol nincs áramforrás, ott egy powerbank segítségével alkalmazhatjuk. De akár egy notebookról is üzemeltethetjük, ha például szabadtéren szeretnénk dolgozni.

     

    Ezzel a fűthető ülőpárnával még fagyos és nedves időben is kellemes melegen, szárazon és kényelmesen fog ülni. Teljesen mindegy, hogy ön vadász és a magaslesen ül, vagy egy stadionban egy focimeccset néz, horgászbottal a kezében egy csónakban, vagy csak ki szeretne ülni egy parkba télen.

     A fűthető ülőpárna optimális kényelmet biztosít a puha párnázott felületnek köszönhetően és a fűtött ülőrész gondoskodik arról, hogy a hideg ne hatoljon át önhöz. A külső anyag nem engedi át a nedvességet sem. Ugyanis, amikor hideg felületre ülünk esélye van annak, hogy húgyúti fertőzést kapjunk. Ezért fontos, hogy ezt megelőzzük a fűthető ülőpárnával.