Menü
Ár:
25.500 Ft (20.079 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Nitecore EC23 kézilámpa

Ár:
25.500 Ft (20.079 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 32573
A CREE XHP35 HD E2  ledből érkező 1.800 lumen kiemelkedő teljesítményt nyújt. A bejegyzett "precíziós digitális optikai technológia", és a „kristályüveg technológia” segítségével az innovatív reflektor képes elérni a 16.200 kandela sugárzási intenzitást és az akár 255 méteres hatótávolságot (ANSI FL1 szerint)
A könnyű, mindennapos, egykezes használatot a lámpa kompakt méretei teszik elérhetővé, mindösszesen 78 gramm (akkumlátor nélkül), és 128.7 mm hosszú
Egy gomb, amellyel egyszerűen választhatjuk meg a megfelelő fényerősséget, és a világítási módot. Nincs olyan helyzet, ahol az öt fokozatú fényerősség szabályzóval ne találnánk meg a számunkra ideális erősséget.
A bekapcsoló gombba integrált kék visszajelző két másodpercenként villant, ha az akkumlátor kapacitása 50%-ra csökkent. Alacsony töltöttségi szintnél a visszajelző folyamatosan, gyorsan villog, hogy elkerüljük a váratlan helyzeteket.
Katonai minőségű alumíniumból készült háza, ami 1,5 méter ütésállóságot eredményez, valamint IPX8-as vízvédelmi besorolásának köszönhetően a lámpa maximálisan védve van.
Az összes áramköri csatlakozó aranyozott az oxidáció elkerülése miatt. Beépített elektronikus polaritás védelme megóvja a lámpát az akkumlátor fordított behelyezése esetén.
Három speciális üzemmód került beépítésre a modellbe, a stroboszkóp, az SOS és a helyzetet jelző fény segíti a lámpa felhasználóját nehéz körülmények között is.
Mindezen funkciók teszik a lámpát ideálissá túrázáshoz, hegymászáshoz, kempingezéshez és általános szabadtéri kikapcsolódáshoz. 
A lámpa 18650-es akkumlátorral vagy 2 db CR123-as elemmel működik, mely akár 300 órás üzemidőt biztosít.